Kapsüle Duyarlı Patlayıcılar

Tüneller, yeraltı ve yerüstü madencilik çalışmaları için tasarlanmış, dünyada bilinen en kuvvetli emülsiyon patlayıcıdır. Sert formasyonlarda maksimum verim ve ekonomi sağlar. Nitrogliserin bazlı patlayıcılarla birebir performans özellikleri gösteren Powergel Magnum 365, yüksek iş güvenliği sağlar.

YÜKSEK GÜÇ

Avrupa Birliği ülkeleri ve ABD ‘nin 2000´li yılların başında kullanmaya başladığı yeni formülasyonlu Powergel Magnum 365, mevcut emülsiyon patlayıcılar arasında en yüksek şok ve öteleme özelliklerine sahiptir.

ETKİLİ PERFORMANS

Powergel Magnum 365, artırılmış etkili enerjisiyle diğer emülsiyon bazlı patlayıcılara göre özellikle yeraltı patlatmalarında performansı en yüksek üründür.

YÜKSEK İŞ GÜVENLİĞİ

Powergel Magnum 365, üstün performansının yanı sıra yüksek iş güvenliği özelliklerine sahiptir. Sürtünme, darbe ve diğer mekanik etkilerle patlatmaya karşı son derece güvenli olup, suya karşı çok dirençlidir.

Dökümanlar

İndir PDF Katalog

Ürün Özellikleri

Teknik Özellikler

Ambalaj

Depolama ve Taşıma

Ateşleme

Ürün Boyutları

Teknik özellikler ideal değerlerdir. Gerçek patlama hızı, kartuş çapına, hapsedilmiş (confined) ve hapsedilmemiş (unconfined) olup olmamasına bağlıdır. Patlama basınç ve ısısı ise patlama hızının bir fonksiyonudur.

TEKNİK ÖZELLİKLER
İdeal Patlama Hızı 6140 m/s
İdeal Patlatma Basıncı 112900 atm
İdeal Patlatma Sıcaklığı 3106º K
Yoğunluk 1.20 gr/cm³
Suya Dayanıklılık Çok İyi
İdeal Patlama Isısı 4370 Kj/Kg
İdeal Gaz Hacmi 873 Lt/Kg
ANFO'ya göre Efektif Enerji %129
ANFO'ya göre Bulk Strenght %193